Många svenskar i junior-VM i La Conca 25-27 september

I helgen avgörs junior-VM i KF och KF-junior i La Conca, Italien. Flera lovande svenska talanger finns med i båda klasserna. Och för den som inte är på plats i Italien går det att följa tävlingen live på nätet.
I KF Junior från 13 år kommer det att bli stentufft. Över hundra förare är anmälda. Bland dem flera svenskar. De blågula förarna i klassen är, Rasmus Lindh, Isac Blomqvist, Noah Milell, Sebastian Persson, Philip Martinsson, Simon Ohlin, Hampus Eriksson, Axel Bengtsson och Daniel Vebster.

I KF från 15 år blir det inte lättare att ta hem segern. Men även här finns förhoppningar då flera förare från Sverige finns med bland de nästan sjuttio anmälda förarna. Jessica Bäckman, Hugo Nerman, Alexander Dahlberg, Anton Haaga och Isac Valtonen är de som kommer försvara de blågula färgerna.

Söndag den 27 september kan den som inte är på plats i Italien följa tävling live på www.cikfia.com